Tijdens het invoeren van de gegevens vanaf het toetsenbord kunnen dieven de informatie blokkeren met behulp van spionagesoftware die op het computersysteem is geïnstalleerd. Spyware gebruikt toetsaanslagen telkens wanneer de gebruiker het toetsenbord gebruikt. Door het gebruik van het schermtoetsenbord van Kaspersky beveiligt Total Security de informatie van de gebruiker die aan cybercriminelen wordt bekendgemaakt.

U kunt ook het team van experts van Kaspersky Ondersteuning Nederland raadplegen op 1800-870-079 voor meer informatie over deze functie van antivirus.

Kaspersky antivirus-hulpline Nummer
Kaspersky antivirus-hulpline Nummer

Houd er rekening mee dat het schermtoetsenbord de details niet beschermt tegen obstructie als u de gegevens op een website heeft verstrekt die al is gehackt.

Hoe het schermtoetsenbord van Kaspersky vanuit een browser te openen?
Voordat u doorgaat met het proces, moet u het antivirusprogramma installeren en vervolgens het computersysteem opnieuw opstarten. Activeer de antivirusbeschermingsextensie.

 • Tik in het bovenste paneel van de browser op het beschikbare Kaspersky Protection-pictogram. U vindt het aan de rechter- of linkerkant van de adresbalk, afhankelijk van de browser die u gebruikt.
 • Tik op ‘Open schermtoetsenbord’.
  U ziet het bord op het computerscherm verschijnen.

PROCES OM HET TOETSENBORD OP HET SCHERM TE CONFIGUREREN

 1. Tik op het instellingenpictogram linksonder in het antivirushoofdscherm.
 2. Ga naar de optie ‘Extra’ en kies vervolgens ‘Beveiligde gegevensinvoer’.
 3. In het blok van het bord kunt u de selectievakjes aanvinken of wissen
  A. U krijgt toegang tot het toetsenbord door CTRL + ALT + SHIFT + P te typen.
  B. Toon het snelstartpictogram in de verplichte velden voor gegevensinvoer.
 4. Tik op ‘Categorieën bewerken’ om de categorieën van websites te kiezen waar het pictogram van ‘Snel starten’ te zien is.
 5. Schakel de selectievakjes voor de onderstaande categorieën in of uit.
  A. 6Alle gegevensinvoervelden voor veilig geld.
  B. Elektronische handel.
  C. Banks.
  D. Internetcommunicatiemedia.
 6. Tik op ‘Uitsluitingen beheren> Toevoegen’ voor het configureren van de individuele instellingen voor het weergeven van de bordpictogrammen.
 7. Voer nu het webadresmasker in, kies het bereik samen met de parameter.
 8. Tik op ‘Toevoegen’. De instellingen worden toegepast.

Neem voor hulp contact op met de experts door Kaspersky technisch ondersteunings nummer Nederland te bellen op 1800-870-079.

Als u hulp nodig hebt bij het bovenstaande proces of als u technische problemen ondervindt, kunt u ons altijd bereiken. Wij zijn hier om u de klok rond te helpen. U kunt contact met ons opnemen via Klant nummer van Kaspersky Nederland 1800-870-079 en we helpen u tijdens het herstelproces.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *