U moet tijdens uw toegang tot internet verschillende advertenties hebben gezien. Ze kunnen de hele pagina bestrijken en het moeilijk maken om zich te concentreren op de werkelijke inhoud. U moet op zoek zijn naar de manier om dergelijke irrelevante advertenties te verwijderen.

Leer hoe u die advertenties kunt verwijderen met Kaspersky Internet Security 2019.U kunt ook contact opnemen met de experts door ze te bereiken op Kaspersky Ondersteuning Nederland.

Schakel de anti-banner in

De antivirus heeft de browserextensie Kaspersky Protection toegevoegd, die een nuttige component heeft die bekend staat als Anti-Banner. Als u deze functie wilt inschakelen, tikt u op de Kaspersky Protection-knop op de browserwerkbalk. En selecteer vervolgens de optie ‘Inschakelen’ in het vervolgkeuzemenu Anti-banner.

De andere methode om de functie in te schakelen is door de 2019-instellingen van Kaspersky Internet Security te openen en de Bescherming gevolgd door Anti-Banner te selecteren.

Zodra de functie is ingeschakeld, ziet de gebruiker minder advertenties. Maar op andere momenten zullen de banners de filters verstoren. U kunt dergelijke advertenties blokkeren door de onderstaande procedure te volgen:

  • Selecteer de advertentie en klik erop met de rechtermuisknop. Selecteer ‘Koppelingsadres kopiëren’ (elke browser heeft een andere naam voor deze specifieke functie, maar ze zien er allemaal hetzelfde uit) uit de vervolgkeuzelijst.
  • Tik via uw browser op uw knop voor antivirusbescherming. Vouw het menu van Anti-Banner uit. Selecteer ‘Instellingen’ in het vervolgkeuzemenu. Kies nu de Anti-bannerinstellingen> Geblokkeerde banners> Toevoegen.
  • Plak nu de gekopieerde link om deze toe te voegen aan de geblokkeerde lijst.

De banners zijn niet zichtbaar zodra de instellingen zijn gemaakt. U kunt de sites ook op de witte lijst plaatsen als de functie van antivirus geen advertenties op die sites blokkeert.

Bel het team van technici door een oproep te plaatsen op Kaspersky Ondersteuning Nederland voor assistentie
Als u problemen ondervindt terwijl uw antivirus werkt of geen functie kunt gebruiken, neemt u contact op met het team van experts door het gratis telefoonnummer van Kaspersky te bellen via 1-800-870-079. Het team is er om u de klok rond te helpen. Je kunt ze ook bereiken via e-mail en het team zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *